Star TV’nin yaz dizisi Annemi Beklerken’in çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Star TV ekranlarında yayınlanan ve dizi severler tarafından oldukça beğenilen “İstanbullu Gelin” dizisinin Mayıs ayının son günü final yapmasının ardından, kanalın yeni yaz dizisi çalışmalarına başladığı öğrenildi. Bir kaç yıldır yaz dizileri konusunda başarıyı yakalayamayan Star TV, yeni dizisi ile oldukça iddialı geliyor.

İstanbullu Gelin dizisinin yapımcılığını üstlenen O3 Medya, yeni dizi için kanal ile yeniden anlaşıp çalışmalara başladı. Ekranların sevilen ve sempatik ismi Aslı Bekiroğlu ve karizması ile genç kızların gönlüne taht kuran Furkan Palalı, dizi ile son kez masaya oturdu ve anlaşma sağladığı öğrenildi. Ajanslar filmin oyuncu kadrosunu tamamlamaya çalışırken, yapımcı, ekranların sevilen ve tecrübeli isimlerini bir araya getirmek ve reyting tablolarını alt üst etmek için var gücüyle çalışıyor.

Dizinin konusu ise eşi tarafından terk edilen Nejat, küçük kızı Kayra’yı büyütmek için hem annelik hem de babalık yapmak zorunda kalır. Kızının psikolojisi için yeni bir evlilik düşünmeyen Nejat aynı zamanda ünlü bir gözlük firmasının sahibidir. Nejat, yıllar sonra hayatına yeni birisini dahil etmek isterken karşısına Suna adında bir kadın çıkar ve tüm kartlar yeniden dağıtılmaya başlar.

Dizinin yönetmenlik koltuğunda Barış Erçetin oturması beklenirken, senaristliğini ise Pınar Ordu üstlenecek. O3 Medya’nın yapımını üstlendiği dizinin çekimlerine bir kaç hafta içerisinde başlanacak. Aslı Bekiroğlu “Suna” karakterine hayat verecekken Furkan Palalı ise “Nejat” karakterine hayat verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.