Star TV’nin iddialı dizisi Kardeş Çocukları’nın yayın tarihi belli oldu

Kardeş Çocukları dizisi ne zaman başlıyor?

Star TV’nin iddialı dizisi Kardeş Çocukları’nın yayın tarihi belli oldu. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu’nun başrollerde oynadığı Kardeş Çocukları’nın 1. bölümünden yeni fragman da yayınlandı.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Engin Altan, Evrim Doğan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez’in paylaştığı ‘Kardeş Çocukları’nın yayın tarihi Star TV tarafından açıklandı.

Uzun süredir tanıtımları yayınlanan Kardeş Çocukları ilk bölümüyle 27 Ocak Pazar günü 20.00’de Star TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.