Star TV’den sevilen dizisi “Babil” için flaş karar!

Star TV’nin sevilen dizisi Babil’in çekimleri koronavirüs salgınının ardından durdurulmuştu. Hayranlarının yeni bölümlerini merakla beklediği Babil dizisi için sezon finali kararı alındı. Peki Babil yeni bölümler ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Halit Ergenç, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Aslı Enver ve Birce Akalay’ın başrollerini paylaştığı Babil dizisinin son bölümü Mart ayında ekrana gelmişti. Babil’in Mayıs ayının sonunda çekimlerine başlanacağı ve sezonu tamamlayacağı bekleniyordu.

Ancak 10 bölüm yayınlanan Babil için sezon finali kararı alındı. Dizinin yeni bölüm çekimlerine Ağustos ayında başlanması bekleniyor. Babil 2. sezonuyla Eylül ayında Star TV’de olacak.

blank
Babil

BABİL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İrfan’ın ani boşanma kararını anlamaya çalışan Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla savrulur. Kudret’in geçmişine hakim olmak istediği Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerinin peşinde Kudret’in ayağına geliyor. Süleyman, İlay’ı geri kazanmaya çalışırken İrfan’ı amansız bir tehlikenin ortasına atıyor. Kudret ile Süleyman’ın restleşmeleri gitgide kızışıyor. Ayşe’nin gizli kapaklı halleri Mert’in dikkatini çekiyor. İrfan, Eda’yı boşanmaya ikna edebilecek mi? Süleyman, İlay’ı geri kazanabilecek mi? Ayşe’nin polis kimliği açığa çıkacak mı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.