Star Trek’in yıldızı William Shatner, bu kez gerçekten uzaya gidecek!

Uzay Yolu (Star Trek) serisinin Kaptan Kirk’ü William Shatner, uzay turizmine katılmayı planlıyor. 88 yaşındaki oyuncu “Geri dönemezsem de kaybedecek neyim var?” dedi.

Televizyon yapımcıları, Uzay Yolu’da (Star Trek) Kirk karakterini canlandıran William Shatner’ın bu yıl fırlatılması planlanan ticari roketlerden birinde yer almasını ve dünyanın ilk uzay turistlerinden biri olmasını istiyor. 54 yıl önce intergalaktik USS Enterprise adlı yıldız gemisinin kaptanı James T. Kirk rolü ile dünya çapında üne kavuşan 88 yaşındaki William Shatner bu yıl fırlatılması planlanan ticari roketlerden birinde yer almayı değerlendirmeye aldı.

blank

“GERİ DÖNEMEZSEM KAYBEDECEK BİR ŞEYİM YOK!”

Mirror’da yer alan habere göre Shatner, uzaya gidip gitmeyeceğine dair açıklamayı, birkaç hafta içinde yapacağını söyledi. Detayları açıklamak konusunda isteksiz görünen Shatner, bu yolculukta ölme ihtimaline dair şakalar yaptı. “Bu konuya birçok açıdan bakabilirsiniz” diyen Shatner, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Birincisi, geri döneceğimi hissediyorum. Ama dönemezsem de kaybedecek neyim var?”

Shatner ayrıca, “Sizinle 88 yaşında biri olarak konuşuyorum. Kaybedecek bir şeyim olduğuna inanmıyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.