Squid Game’in yapımcısı ikinci sezonla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Tüm dünyaca popülerliği artıran Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game’in yapımcısı ve yönetmeni Hwang dong-hyuk ikinci sezonla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dizinin hayranlarını heyecanlandıran yapımcı, yeni sezonda büyük bir değişikliğe gidilebileceğini işaret etti.

Çocuk oyunlarını kanlı bir savaşa çeviren Netflix’in ses getiren dizisi Squid Game’in yapımcısı ve yönetmeni Hwang dong-hyuk merakla beklenen ikinci sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

blank

İkinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği konusunda net bir açıklamada bulunmayan yapımcı, yeni bir sezon için hazırlıklara başlarsa büyük bir değişiklik yapılacağını ifade etti.

Squid Game’in yapımcısı dizinin ikinci sezonu çekilirse bu defa bir yarışmacıya değil başka bir karakterin hikayesinin ana konu olacağını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.