Squid Game için ikinci sezona onay çıktı

Netflix, Kore yapımı Squid Game adlı dizinin ikinci sezonu için onay verdi.

Dizinin yazarı ve yapımcısı Hwang Dong-hyuk ile ikinci sezon için anlaşma imzalayan Netflix’ten yapılan açıklamada, “Yeni bir tur başlıyor” denildi.

Birinci sezonun başrol oyuncusu numara 456, yani Song Gi-hun adlı karakteri canlandıran Lee Jung-jae ve gizemli bir karakteri canlandıran Lee Byung-hun, ikinci sezonda da yer alacak.

BBC News’in aktardığı habere göre dizinin ilk sezonunda yarışma için oyuncu seçen ve takım giyen isimsiz bir karakteri canlandıran Gong Yoo da ikinci sezonda muhtemelen geri dönecek.

İlk sezonda ölümcül bir oyuna katılan yarışmacılardan kazanan, 45,6 milyarlık bir nakit ödülün sahibi oluyordu.

Pazar akşamı Netflix’in sosyal medya kanallarından yapılan açıklamada, yönetmenin 12 yıl önce hazırladığı ancak sadece geçen yıl yayımlanan diziye duyulan ilgi için teşekkür etti:

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.