Sporcumuz Yıldızlar Halter Şampiyonasında Türkiye 2.’si Oldu

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Yasin Mert Gülen, Okul Sporları Yıldız Halter Türkiye Şampiyonası’nda koparmada 50 kg, silkmede ise 62 kg kaldırarak Türkiye 2.’si oldu.

Okul Sporları 2021-2022 sezonu faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız (Kız-Erkek) Halter Türkiye Birinciliği Yarışmaları 26-27-28 Mayıs 2022 tarihlerinde Giresun 19 Eylül Spor Salonunda yapıldı.

40 İl’ den 195 kız sporcu, 238 erkek sporcu olmak üzere toplam 433 sporcu Okul Sporları Yıldız Halter Türkiye Birinciliği Yarışmalarında ter döktü.

Yarışlarda 70 kg kategorisinde mücadele eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Yasin Mert Gülen, koparmada 50 kg, silkmede 62 kg ve toplamda ise 112 kg kaldırarak Türkiye 2.’si oldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Türkiye 2.’si olan Yasin Mert Gülen ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik ve Spor Kulübü’nün Halter Antrenörü Burak Erdoğan’ı tebrik etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.