SPK, Metemtur Otelcilik hisselerinde 10 kişiyi yakaladı!

SPK, Metemtur Otelcilik hisselerindeki işlemleri nedeniyle 10 kişiye borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulayacak.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri (METUR) pay piyasasında 18 Eylül 2020 – 29 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen işlemlere ilişkin yürütülen incelemeyi tamamladı.

Kurul inceleme sonucunda, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği’nin ilgili maddeleri uyarınca, aralarında Serhat Ateşcidir, Abdullah Öztürk, Şahibe Yalçınkaya, Nilay Bahadır, Hakan Bahadır, Güvenç Yalçınkaya, Alara Çolak, Aleyna Çolak, Haluk Bahadır ve Ahmet Yönet’in bulunduğu 10 kişi hakkında, 9 Ekim 2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.