‘SÖZ’ün, merakla beklenen yeni sezon tanıtımı görücüye çıktı

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ün, merakla beklenen yeni sezon tanıtımı görücüye çıktı.

Büyük merak uyandırdı

Geçtiğimiz iki sezon heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’ün yeni sezon ilk tanıtım videosu büyük merak uyandırdı. Yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında Star TV’de izleyiciyle buluşacak olan ‘SÖZ’ün ilk tanıtımı ekran başındakiler tarafından başta olmak üzere, dijital platformlar ve sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni gördü. Hayatta değer verdiği herşeyi kaybeden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Yavuz’un sorguya alındığı tanıtım, kısa sürede Youtube’da en çok izlenenler trend listesinde 1. sıraya yerleşirken, instagram’da ise 160 bin üzerinde beğeni aldı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ” 3. sezon yeni bölümleriyle Eylül ayında Star TV’de…

‘SÖZ’ 3. Sezon İlk Teaser

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.