‘SÖZ’den unutulmaz fragman

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı ‘Söz’ün yeni bölüm fragmanında yer alan Ulu Önder Atatürk’ün görüntüleri büyük beğeni topladı.

Dizinin yeni bölümünde; Tim komutanı Yavuz Üsteğmen’e, terör elebaşısı Agah’ın söylediği ‘Ben senin babanım’ sözleri taşları yerinden oynatıyor. Yeni bölüm fragmanında; Yavuz’un çocukluk yıllarında Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret ettikten sonra asker olmaya karar verdiğini anlattığı görüntüler izleyenlere duygu yüklü anlar yaşattı. Komutanına Agah’ın oğlu olduğunu itiraf eden Yavuz’un vatan sevgisi ve üniforma aşkını anlattığı o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Cem Karaca’nın ‘Deniz Üstü Köpürür’ şarkısı gözleri yaşarttı.

Fragmanda aldığı lekeyle yıkılan Yavuz’a ikinci bir yıkım da Ankara’dan aldığı emirle geliyor. Cem Karaca’nın unutulmaz şarkısı ‘Deniz Üstü Köpürür” eşliğinde ekrana gelen fragmanda Yavuz için görevden uzaklaştırma emri çıkıyor. Silah arkadaşlarından ayrı düşen Yavuz’un izleyenleri derinden etkileyen anları yeni bölümde ekrana gelecek. Yeni bölümü büyük merakla beklenen Söz’de, görevden uzaklaştırılan Yavuz’un, babası olduğunu iddia eden Agah’a karşı nasıl bir hamle yapacağı büyük merakla bekleniyor.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı”Söz” çok konuşulacak yeni bölümüyle 8 Ocak Pazartesi günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

‘SÖZ’ 28. Bölüm 2. Fragman:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.