‘SÖZ’ kısa bir aranın ardından izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ün, 66. bölümünden ilk kareler görücüye çıktı.

Heyecan ve aksiyon hız kesmiyor

Heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’, kısa bir aranın ardından izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. 21 Ocak Pazartesi akşamı sürprizlerle dolu 66. bölümüyle ekrana gelecek olan ‘SÖZ’de ‘Tim üyeleri, patlayan kamyonun ardından Karabatak’ı kaybetmenin derin acısını yaşayacaktır. Bununla birlikte ülkesi için mücadelesini sürdürmeye devam eden Yavuz, yaşanan tüm bu olaylara rağmen Dragan ve Sami kirli oyunlarını bozmak için elinden geleni yapmaya devam edecektir.

blank

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ” 66. bölüm tanıtımıyla 21 Ocak’ta Star TV’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.