‘SÖZ’ de sezon finaline doğru heyecan doruğa tırmanıyor

Yapımını TIMS&B Yapım’ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ de sezon finaline doğru heyecan doruğa tırmanıyor.

Pazartesi akşamı yayınlanacak 49.bölümünde Tim’in; Bahar, Aslı, Güler ve Su’yu gemiyle kaçıran Derman’a düzenlediği büyük operasyon izleyenlere soluksuz anlar yaşatacak.

Fırkateynler, Hucum Botları, Helikopter ve Denizaltı Kullanıldı

Bölümde, Tim’in hem havadan hem denizden hem de karadan yapacağı aksiyon dolu büyük operasyon sahnesi unutulmaz anlara sahne olacak. Gerçek bir operasyonu aratmayan sahnelerin çekiminde; fırkateynler, hücüm botları, helikopter ve denizaltı kullanılarak seyirciye gerçekçi bir atmosfer yaşatmak isteyen ‘SÖZ’ prodüksiyon ekibi ve oyuncuları haftalar öncesinden hazırlıklara başladı. İzleyenleri oldukça etkileyecek olan bölümde, ekip, bu denli büyük bir operasyonda olması gereken tüm detayları araştırarak, titizlikle sahnelere yansıttı. Heyecan dolu bölümde oyuncular, zorlayıcı sahneleri büyük bir başarıyla tamamladı.

‘SÖZ’ soluk soluğa izlenecek yeni bölümüyle 4 Haziran Pazartesi günü saat 20:00’da Star TV’de….

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.