SÖZ 6. bölümüyle yine çok konuşulacak

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’, 8 Mayıs Pazartesi akşamı Star TV’de ekrana gelecek 6. bölümüyle yine çok konuşulacak.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı bir Özel Kuvvet Timi’nin hikayesinin anlatıldığı ‘SÖZ’ün dün gece yayınlanan 6. bölüm tanıtımı kısa sürede sosyal medyada izleyenlerden tam not aldı.

Heyecan ve duygu dolu sahneleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’ün 6. bölüm tanıtımında özellikle ‘Özel Kuvvet Tim’ üyelerinin söylediği ‘Alay Marşı’ izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Türkiye’de ilk kez Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen ‘SÖZ’, heyecan ve merakla beklenen 6. bölümüyle 8 Mayıs Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında…

‘SÖZ’ Dizisi 6. Bölüm Tanıtım Fragmanı:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.