Soygun Oyunu: Büyük Vurgun 18 Şubat’ta tüm Türkiye’de vizyonda

18 Şubat Cuma günü vizyona girecek olan Soygun Oyunu: Büyük Vurgun filminin galası, filmin oyuncuları ve seçkin konuklar eşliğinde gerçekleşti.

YouTube video

AD yapımcılığında Ali Doğançay’ın yazıp yönettiği; Burak Sevinç, Sercan Badur, Selim Bayraktar, Bülent Alkış, Gürkan Deniz Akhanlı, Yağmur Ün, Seren Deniz Yalçın’ın rol aldığı polisiye komedi filmi Soygun Oyunu : Büyük Vurgun’un galası Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti. Filmin galasına, yönetmen ve oyuncuların yanı sıra, sanat ve cemiyet hayatından da ünlü isimler katıldı.

Filmle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin oyuncularının ortak söylemi pandemi öncesinde çektikleri filmin vizyona girmesinden duydukları memnuniyeti dile getirmek oldu. Filmi bir an önce izlemek istedikleri söyleyen oyuncular aylar sonra bir arada olmaktan duydukları mutluluğu da paylaştılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.