Şovmen Mehmet Ali Erbil konuşmaya başladı

64 gün önce evinin banyosunda düşen ve yıllardır mücadele ettiği ‘kaçış sendromu’ nükseden şovmen Mehmet Ali Erbil konuşmaya başladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil telefonla bağladı. Yeşim Erbil canlı yayında abisinin yavaş yavaş konuşmaya başladığını açıkladı.

İşte Yeşim Erbil açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“SOLUNUM CİHAZINDAN AYRILDI”

Doktorlar son üç, dört gündür, cihaza bağlama gereği duymadılar, yoğun bakımda hala ama solunum cihazından ayrıldı diyebiliriz. Bundan sonraki süreç iyileşme… Daha yolumuz var ama yaşam fonksiyonlarının yerine gelmesi çok sevindirici.

CANI MANTI, KÖFTE, PİZZA İSTEDİ

64 gün oldu. O kadar sevenleri dua etti ki bir mucize gerçekleşti. Ne kadar çok seveni varmış. Abim yavaş yavaş atlatacak. Bugünleri görmek bizi çok sevindirdi. Yanına girdik. Çok sınırlı bir şekilde yanına girip çıkıyoruz. Şu an abim konuşuyor, küçük küçük canının çektiği yiyecekleri söylüyor. Canı mantı, köfte, pizza istemiş… Şimdilik aile bireyleri görebiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.