Sosyetik iş adamı Mehmet Dinçerler’e mahkeme dur dedi

Kısa bir süre önce konkordato isteyen Hacı Sayid baklavalarının veliahtı sosyetik iş adamı Mehmet Dinçerler’in aşk hayatı bir dönem gazete manşetlerini boylu boyunca süslüyordu.

Adını önce popçu Ece Seçkin’le yaşadığı aşkla, sonrasında Ceylan Çapa ve Hande Erçel’le yaşadığı ilişkilerle duyuran Mehmet Dinçerler son olarak skandal bir aşk haberiyle gündeme gelmişti.

Takvim gazetesinin manşetten verdiği haberde Mehmet Dinçerler’in evli bir kadınla gönül ilişkisi içinde olduğu yazılmıştı.

İşte o haberden kısa bir alıntı;

“Çapkın iş adamının şimdilerde aşk yaşadığı, Klein’de sarmaş dolaş eğlendiği futbolcu eşinin ise Galatasaray’ın yengesi olduğu iddia edildi. Kocası Galatasaray forması giyen evli ve çocuklu kadının adının aylar önce gündemi meşgul eden bir olayda da adı geçmiş. Magazinle ilgili kişiler, futbolcu eşinin kim olduğunu kolayca tahmin etmiştir”

Takvim Gazetesinin bu haberinden sonra “Vakitsiz Horoz” haberin biraz daha içine girerek detayları araştırdı, haberde bahsi geçen futbolcuyu ve eşini deşifre etti.

Bunun üzerine Mehmet Dinçerler “Vakitsiz Horoz”a kişilik haklarına saldırı yapıldığı ve ticari kimliğine zarar verildiği gerekçesiyle 100 bin liralık tazminat davası açtı.

Ünlü avukat Çağdaş Çelik’in takip ettiği davada bugün karar verildi ve gazetecilik kazandı. Gazeteciliği ve gazetecilik haklarını savunan Çağdaş Çelik, mahkemeye ortada bir suçun olmadığını, yapılan haberin gazetecilik sınırları içinde yapıldığı savunarak mahkemeye kabul ettirdi.

Sonuca gelecek olursak;

Bir dönem yaşadığı aşklarla İstanbul gece hayatında fırtınalar estiren Mehmet Dinçerler, bir haftada 2 şok birden yaşadı. Önce aile şirketleri Hacı Sayid baklavaları ve Gloria Jean’s konkordato istedi ardından da 100 bin lira beklediği davadan eli boş çıktı.

Ve magazin gazetecilerinin işlerini yaparken kendilerine açılan davaları tek tek kaybettiği bir dönemde, avukat Çağdaş Çelik’in savunmasıyla bu kez MAGAZİN GAZETECİLİĞİ KAZANDI!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.