Sosyal medyayı boşuna işgal eden fenomenlere suç duyurusu

Sosyal medyada paylaşımlarıyla çocuklara kötü örnek olan kişiler, aileleri isyan ettirdi. 600’den fazla ebeveyn, bu hesapların kapatılması için savcılığa dilekçe verdi.

“Sosyal medya fenomeni” olarak bilinen, paylaşımları milyonlarca gence ulaşan kişiler, son günlerde imza attıkları skandallarla tepkileri üzerine çekti. 24 yaşındaki Kerimcan Durmaz şımarık paylaşımları, 20 yaşındaki Enes Batur aile bağlarını hiçe sayan, büyüklere karşı saygısızca kelimeler kullandığı videoları, 24 yaşındaki Danla Bilic de ağza alınmayacak türden kelimeler sarf ettiği ve sürekli argo konuştuğu görüntüleriyle sosyal medyayı meşgul ediyor. Gençler tarafından merakla takip edilen bu ‘sözde fenomenler’ reklam verenler tarafından da rağbet görüyor. Her gün sosyal medyada reklam yaparak on binlerce lira kazanan, zaman zaman da açılışlara katılan fenomenlerin, çocuk ve gençlerin ahlakını bozduğunu iddia eden aileler mahkemenin yolunu tuttu.

MEDYA HESAPLARI KAPATILSIN

Ünlü sunucu Ece Erken’in önceki gün televizyon ekranında ‘Ben bir anneyim ve bu kişilerin hakaret, küfür ve terbiyesiz içerikli yayınlarını çocuğumun izlemesini istemiyorum. Bunu engel olmaya çalışıyorum ama daha fazlasını yapmalıyız. Aileler birlik olup bu ahlaksız gidişata dur demeli, bu kişiler çocuklarımızı zehirleyememeli’ dedi. Ünlü sunucunun çağrısıyla harekete geçen aileler savcılığın yolunu tuttu. Türkiye’nin dört bir yanından 600’ü aşkın ebeveyn, suç duyurusunda bulunarak, bu kişilerin medya hesaplarının kapatılmasını talep etti.

blank

Aile bağlarını hiçe sayan Enes Batur, dayısına küfrettiği videoyla izlenme rekoru kırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.