Sosyal medyanın yıldızı Hande Erçel, Elçin Sangu ve Serenay Sarıkaya’yı geride bıraktı

Sosyal medyada 2016’nın ‘En Çok Konuşulan Kadın Oyuncusu Hande Erçel’ oldu. Güzelliği ve oyunculuktaki başarısıyla adından söz ettiren Erçel, sosyal medyadaki adına yönelik etkinliklerle ünlü birçok kadın rakibini geride bırakmayı bildi.

EN ÇOK O KONUŞULDU

Rol aldığı dizilerle yıldızı parlayan ve geçtiğimiz aylarda ünlü bir kozmetik markasıyla reklam anlaşması yapan Hande Erçel, sosyal medya ölçme ve analiz şirketi Somera’nın gerçekleştirdiği araştırmada, birçok ünlü oyuncuyu geride bırakarak, sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular arasında birinci sırada yer aldı.

ÜÇ MİLYONA YAKIN İLETİYLE ZİRVEYE YERLEŞTİ

Açıklanan analiz sonucuna göre Erçel, 2.882.574 iletiyle sosyal medyanın en popüler kadın oyuncusu oldu. Araştırma şirketinden yapılan açıklamada ölçümleme mecraları Twitter, Instagram, Facebook’taki açık sayfalar ve açık olan tüm iletilerdi.

Araştırmanın zaman aralığı ise 1 Ocak 2016 – 15 Aralık 2016 olarak belirlendi.

Oyuncunun resmi hesabı ve ilgili tüm etiket ve diğer tag’ler sosyal medya ölçümlemesine dahil edilirken projelerinde canlandırdığı karakterler ölçümleme haricinde tutuldu.

ELÇİN SANGU’YU GEÇTİ

Hande Erçel’i 2.048.632 iletiyle Elçin Sangu, 1.188.227 iletiyle Demet Özdemir, 1.082.378 iletiyle Burcu Özberk, 829.606 iletiyle Serenay Sarıkaya takip etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.