Sosyal medyanın diline düştü! Aslı Enver, Murat Boz’u takibe aldı!

Ünlü oyuncu Aslı Enver, eski sevgilisi Murat Boz’un fan sayfasını takibe aldı. Güzel oyuncunun bu hareketi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı ve “Aslı, Murat’ı stalklıyor” yorumları gündeme geldi. Enver, bu hareketiyle sosyal medyanın diline düştü.

Aslı Enver, eski sevgilisi Murat Boz’un fan sayfasını takip etti, sosyal medyanın diline düştü. Ünlü oyuncunun bu hareketi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

‘Kardeşim Benim’ filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019’un Ekim ayında son bulmuştu.

blank
Aslı Enver – Murat Boz

Murat Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve “Barıştılar mı?” sorusunu akıllara getirmişti. Bu kez de Aslı Enver, şaşırtan bir harekette bulundu.

Aslı Enver, Boz’un fan hesabını takip etti. Bunu fark eden sosyal medya kullanıcıları hemen ekran görüntüsü aldı. Enver’in bu davranışı ‘Aslı, Murat’ı stalklıyor’ yorumlarının yapılmasına neden oldu. Enver kısa bir süre sonra da hesabı takip etmeyi bıraktı.

Murat Boz’un evliliğe yanaşmaması sebebiyle Aslı Enver’in ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.