Sosyal medyada Hande Erçel rüzgarı

Güneşin Kızları’nda Selin karakteriyle hayatımıza giren ve bir çok genç kızın dikkatini çeken sevilen oyuncu Hande Erçel’in sevenleri yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başlamasına kısa bir süre kala Twitter’de HandeErçelle AşkLaftanAnlamaz etiketiyle oyuncuya olan sevgilerini ve özlemini paylaştılar ve hazırlamış oldukları etiket kısa sürede twitter’de trend topic listesinde 5.sıraya kadar yükseldi. HandeErçelle AşkLaftanAnlamaz etiketiyle şu ana kadar yaklaşık 25 bin tweet paylaşıldı.Sevilen oyuncu Hande Erçel’in Burak Deniz ile başrolleri paylaşacağı yeni dizi Aşk Laftan Anlamaz Haziran ayında Show Tv’de ekranlarda olacak.

Show TV’nin ilk yaz projesi belli oldu! Başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaşacağı”Aşk Laftan Anlamaz” takipçilerinin ilgi odağı oldu.

KAVGA İLE BAŞLAYIP AŞKLA DEVAM EDEN BİR HİKAYE!

Bi Yapım’ın büyük bir merakla beklenen yeni projesi “Aşk Laftan Anlamaz”da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak izleyiciyle buluşacak. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’, bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

Yaz aylarında izleyici ile buluşması planlanan dizinin çekimlerine Mayıs ayında başlanacak! “Aşk Laftan Anlamaz” keyifli senaryosu ve oyuncu kadrosuyla bu yaza damga vuracak…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.