Sosyal medya fenomeni Murat Övüç dayak yedi!

Fenerbahçe’nin eski basketbolcusu Zaza Enden, yakın arkadaşı Seyhan Soylu’ya küfür ettiği gerekçesiyle tartışma yaşadığı sosyal medya fenomeni Murat Övüç’e tokat attı.

Kariyerinde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen eski basketbolcu Zaza Enden, sosyal medya fenomeni Murat Övüç ile tartıştı. İkili arasında arasında yaşanan o anlar gündeme bomba gibi düştü.

Yaşanan tartışma saniye saniye kameraya yansırken Enden’in Murat Övüç’e tokat attığı görüldü.

YouTube video

SOYLU’YA KÜFÜR ETTİ

Ünlü fenomenin Zaza Enden’in yakın arkadaşı Seyhan Soylu ile kavga ettiği ve Soylu’ya küfür ettiği iddia edildi. Murat Övüç, geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım’a da küfür etmiş, olay mahkemeye taşınmıştı.

YouTube video

8 YIL FENERBAHÇE’DE OYNADI

2009 yılında profesyonel basketbol kariyerine son veren Zaza Enden, 1995-2003 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.