Sosyal medya çok karıştı! Prezervatife yataktan yanıt geldi!

Bir prezervatif markası tarafından atılan “En uzun gecede yatağın, …’le güvence altında” tweetine yanıt bir yatak markasından geldi. Yatak markası yanıt olarak “Biz hazırız” yazdı.

Etkileşimin sosyal medyada artık her şey haline geldiği düşünülünce markaların paylaşım modelleri de yavaş yavaş değişiyor. Yaratıcı içeriklerin hatta işbirlikleriyle etkileşim yaratmanın örnekleri global bazda çok uzun zamandır görülse de Türkiye’de de bu trende yavaş yavaş yavaş ayak uydurmaya başlayanlar dikkat çekiyor.

blank

İşte bunlar biri.

Geçtiğimiz günlerde bir prezervatif markasının twitter’da yaptığı “En uzun gecede yatağın, …’le güvence altında” tweetine yanıt bir yatak markasından geldi. Ünlü yatak markası bu tweet’e yanıt olarak “Biz hazırı” dedi.

Yatak markasının yanıtı sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.