Soruşturma başlatıldı… Şarkıcı Gülşen’e dolandırıcılık suçlaması!

Tasarımcı Fatma Senem Erdem, kendisinden ödünç aldığı 50 bin lira değerindeki çantaları geri vermeyen Gülşen’den şikayetçi oldu.

Şarkıcı Gülşen, tasarımcı arkadaşı Fatma Senem Erdem’den aldığı ve değeri yaklaşık 50 bin lira olan çantaları geri vermedi. Gülşen’in menajeri Haluk Şentürk’ü arayan tasarımcı, ünlü şarkıcıdan çantalarını ısrarla istemesine rağmen herhangi bir yanıt alamadı.

SAVCILIĞA BAŞVURDU

Günaydın’da yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde İstanbul Adliyesi’ne giden tasarımcı, Gülşen’e kullanması için verdiği çantaları geri alamadığı için savcılığa başvurdu.

“BİR AY İÇİNDE İADE EDECEĞİNİ SÖYLEDİ”

Erdem, ifadesinde şunları söyledi:

“Gülşen, bir ay içinde iade edeceğini söylemesine rağmen çantalarımı geri vermeyerek beni dolandırmıştır. HTS dökümlerinden olay tespit edilebilir. Gülşen’in cezalandırılmasını istiyorum.”

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tasarımcı Erdem’in ihbarı sonrası, savcılık Gülşen hakkında dolandırıcılık suçundan soruşturma başlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.