Sophia Loren’den hayranlarını üzen haber

Evinde düşerek yara alan dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Sophia Loren, acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Loren, vücudunda çok sayıda kırık olunca ameliyata alındı.

İsviçre’de yaşadığı evinde düştükten sonra biri uyluk kemiğinde olmak üzere vücudunda çok sayıda kırık oluşan Sophia Loren, acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

20 Eylül’de 89 yaşına giren efsanevi İtalyan oyuncunun evinin banyosunda düştüğü, kalçasında bazı kırıkların oluştuğu ve uyluk kemiğinde ameliyat gerektiren ciddi bir kırık olduğu öğrenildi.

blank

Oyuncuya yakın kaynaklar, Loren’in ameliyatının başarılı geçtiğini ve ünlü ismin sağlık durumunun yakından takip edildiğini bildirdi. Oğulları Carlo ve Edoardo’nun hastanede yanında olduğu da gelen bilgiler arasında. Loren, en son yönetmen oğlu Edoardo’nun “The Life Ahead” filminde rol almıştı.

Loren, 26 Eylül’de İtalya’nın Bari kentinde yeni bir restoran açmayı planlıyordu. Bu, onun adını taşıyan dördüncü restoran olacaktı. Oyuncunun aynı zamanda şehirden fahri vatandaşlık alması da planlanmıştı ancak düşüp yaralanması, yakın gelecekteki tüm planların iptal edilmesine neden oldu.

Loren, en son 80. Venedik Film Festivali kapsamında 2 Eylül’de düzenlenen Armani defilesinde kameraların karşısına çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.