‘Sonsuz Aşk’a görkemli gala

Yapımını TAFF’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız’ın kaleme aldığı, müzikleri Toygar Işıklı imzalı ve başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı ‘Sonsuz Aşk’ filminin galası 22 Mart Çarşamba akşamı Kanyon’da gerçekleşti.

24 Mart Cuma günü seyirciyle buluşacak olan ‘Sonsuz Aşk’ın galasına filmin oyuncuları Fahriye Evcen, Murat Yıldırım, Fatih Al, Didem İnselel, Ege Aydan, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya, filmin yönetmeni Ahmet Katıksız ile senaristi Deniz Akçay Katıksız tam kadro katıldı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı görkemli galaya ‘Orhan Gencebay- Sevim Emre, Burak Özçivit, Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Timur Acar- Eda Özerkan, Nur Fettahoğlu, Derya ve Ferhan Şensoy, İrem Sak, Burak Sağyaşar-Hatice Şendil, Timur – Banu Savcı ve Cemal – Nükhet Okan katıldı.

Çekimleri İstanbul ve Cunda’da gerçekleşen ‘Sonsuz Aşk’ta, genç yaşta profesör olan Can kendini işine adamış, hırslı bir doktordur. Her dakikası onun ve hastaları için hayati öneme sahiptir, ancak bunca koşturmanın arasında farkına varamadığı bir şey vardır, o da içinde bulunduğu anı yaşamak.

Kardeşiyle kurduğu mütevazi düzende, küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren Zeynep içinse hayat tam da yaşadığı ‘an’dan ibarettir.

Can hayatının her dakikasını planlayarak yaşarken evine gelen temizlikçi kıza âşık olacağını hesap edememiştir. Apayrı dünyalara ait olmaları yetmezmiş gibi hayata bakışları da siyah ve beyaz kadar farklı olan Can ve Zeynep, beklenmedik bir şekilde âşık olduklarında zaman onlar için adeta durur. Tüm ezberleri bozan ancak beraberinde aşılması zor engelleri de getiren sonsuz bir aşk başlamaktadır. İmkansızı başardıklarında ise hayat onları hiç hazırlıklı olmadıkları bir şekilde sınar.

Sevginin tüm önyargıları yıkan gücü ve fedakârlık üzerine yürek burkan hikâyesiyle ‘Sonsuz Aşk’ 24 Mart’ta Sinemalarda!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.