Songül Öden, tek kişilik oyunu ‘Lâl Hayal’ ile DasDas’ta tiyatroseverlerle buluşuyor

Başarılı oyuncu Songül Öden’in geçtiğimiz günlerde prömiyeri gerçekleşen tek kişilik oyunu ‘Lâl Hayal’, prömiyerin ardından Anadolu yakasında ilk kez DasDas’ta tiyatroseverlerle buluşuyor.

Yapımcılığını Songül Öden ile Tuba Ünsal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aysel Yıldırım ve Ezel Akay’ın yaptığı, senaryosu Sevilay Saral’a ait ‘Lâl Hayal’ oyunu, 18 Nisan’da ilk kez Anadolu Yakası’nda DasDas’ta seyirci ile buluşuyor. Prömiyerin ardından büyük övgüler toplayan oyunda, birbirinden farklı kadın figürlerinin yolu çözülmeye muhtaç polisiye bir hikayenin geriliminde buluşuyor. 16 yaşındaki hip-hop’çı, 70 yaşındaki Nişantaşı hanımefendisi, komşu kadın, üniversite öğrencisi, Allah’a yakaran babaanne, Sütlüceli kuaför, koç burcu bir jinekolog olarak farklı yaş ve statüden 7 ayrı kadına hayat veren Öden, tiyatro sahnesinden tüm kadınların sesi oluyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.