Songül Öden: Eşimle birlikte hastalığı atlattık

Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse yakalanıp kurtulanlar arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Son olarak ünlü oyuncu Songül Öden tedavisinin tamamlandığını ve hastaneden taburcu olduğunu açıkladı.

Corona virüse yakalanan Songül Öden sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Test sonucunun pozitif çıkmasının ardından evine kapanan Öden, durumu ağırlaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı. 41 yaşındaki oyuncunun artan şikayetleri nedeniyle gözlem altına alındığı ve tedavisinin bir süre hastanede devam ettiği öğrenildi.

TABURCU OLDUK

Ünlü oyuncu sosyal sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak corona virüs tedavisinin tamamlandığını açıklayarak şunları söyledi:

“Bugün basında yer alan haberler sonrasında öncelikle arayan soran, herkese ilgisi ve destekleri için çok teşekkür ederiz. Eşim ile birlikte tedavi gördüğümüz hastaneden taburcu olduk. Basında bahsi geçtiği gibi kritik bir durum yaşamıyoruz hastalığı atlattık. İkimizin de sağlık durumu iyi… Başta Mart ayında hastasından COVID-19 kapıp ardından entübe edilen ve iyileştikten sonra kahramanca işinin başına geri dönen Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu ve ekibi olmak üzere odamıza gelip canı pahasına bizi iyileştirmeye çabalayan hastane personeline teşekkür ederiz… Duygularımı anlatmama imkan yok.. Canını ortaya koyan sağlık personelimizin hakkı ödenmez. Aşı dahil her türlü öncelik ve destek ilk onların hakkıdır.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.