Soner Sarıkabadayı’ya kral jest

Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı Tekamül adını verdiği bayram turnesinin 3. günündeki konserini Antalya Mardan Palace’da verdi.

Bayram sürecince Mardan Palace ve Adenya Hotel’de sahne alan Soner Sarıkabadayı’nın 3. konserinde 3kostüm değişmesi hayranları tarafından ilgi topladı. Sanatçıya konser esnasında 7 dansçı kız eşlik etti. Dansçılarla yaptığı performansı büyük beğeni topladı. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Özellikle küçük bir bebeği sahnede kucağına alıp, fotoğraf çekildikten sonra; ‘artık senin bir diğer ismin de Soner olsun’ diyerek bebeğe göbek adı olarak kendi adını verdi. Sanatçı ve hayranları bayramı 3 gün boyunca Antalya’da Soner Sarıkabadayı konserleri ile doyasıya eğlenerek kutladı.

Mardan Palace Soner Sarıkabayı’yı günlüğü 15 000 Euro olan odada ağırlandı. Soner Sarıkabadayı, Mardan Palace tarafından daha önce Suudi Arabistan Kralı olan Selman Bin Abdülaziz el-Suud ‘un konakladığı odada ağırlandı. Kral dairesinde 2 gün kalan ünlü sanatçı için hit kralı, kral dairesinde ağırlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.