Soner Sarıkabadayı’nın kıyafeti Game Of Thrones ekibinden

Soner Sarıkabadayı’nın Röya ile birlikte kamera karşısına geçtiği ‘O Konu’ klibindeki kıyafetini ‘Game Of Thrones’un kostüm ekibi hazırladı.

Soner Sarıkabadayı ile Röya’nın düet yaptığı ‘O Konu’ adlı şarkının video çalışmasında kullanılan kıyafetler dünyaca ünlü dizi ‘Game Of Thrones’tan geldi! Sarıkabadayı’nın kostümleri dizinin kostüm ekibi tarafından hazırlandı. Çekimleri İsviçre, Belçika, Almanya ve Türkiye’de gerçekleştirilen klipte Sarıkabadayı’nın kıyafeti tamamen orijinal olarak Liverpool’dan getirildi.

Kıyafeti 60 kilo

Özel olarak yapılan kostümle adet bir savaşçıyı andıran Soner Sarıkabadayı’nın bu elbisesi miğferiyle (savaş için hazırlanan kask) birlikte tam 60 kilo ağırlığında…

3 haftada hazırlandı

Sipariş üzerine 3 haftada yapılan kostüme uygun olarak Röya da giydiği kıyafetle şarkıcıya eşlik etti. Klipte 2 ayrı ülkede 2 ayrı görüntü yönetmeni çalıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.