Soner Sarıkabadayı “Double Hits” çok yakında

Türk pop müzik dünyasına en çok hit şarkı kazandıran sanatçı olarak işaret edilen ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı “Double Hits” adını verdiği yeni sıngle çalışmasını PDND Müzik etiketi ile müzik severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.Stüdyo çalışmaları 6 ay süren “Double Hits” projesinde yer alan tüm şarkıların söz ve müzikleri Soner Sarıkabadayı imzası taşırken “Kalbe Yancı” şarkısının aranjesi ünlü aranjör Kerem Ökten’e ait olup “Bitanem Deme Bitanem” isimli şarkıda ise ünlü aranjör Ozan Bayraşa ile çalışıldı.

Soner Sarıkabadayı’nın Marka ve Pr Danışmanlığı Selim Akar Marka Ofisi tarafından yapılmaktadır. Soner Sarıkabadayı “Double Hits” single projesi ile ilgili oluşturulacak medya planlaması kapsamındaki iletişim Selim Akar Marka Ofisidir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.