Soner Arıca’dan YouTube’a özel 7 video klip birden!

Soner Arıca, yeni çıkaracağı single’ının hazırlıklarını sürdürürken, kendi adını taşıyan YouTube kanalı için özel bir çalışmaya imza atarak farklı dönemlerde seslendirdiği 7 şarkısını kliplendirdi.

3 günde 7 video klip

Arıca “Dönemem”, “Kapını Çalan Benim”, “Adın Bahardı” gibi sevilen şarkılarına Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde Çanakkale’nin antik kenti Assos ve Kazdağları’nın eteklerinde yer alan Küçükkuyu’nun Manici Kasrı, Yeşilyurt Köyü, Ayvacık Sahili bölgelerinde 3 günde 7 video klip çekti.

blank
Soner Arıca

Masraftan kaçınmadı

Sanatçı, sevilen şarkılarını kısa aralıklarla kendi kanalı üzerinden, hiçbir masraftan kaçınmadan hazırladığı yeni ve özel videolarla sevenlerinin beğenisine sunacak.

Arıca, YouTube’a özel hazırladığı çalışmanın fotoğrafları için video klip yönetmeni Gökhan Özdemir’in objektifine poz verdi.

Yayında

İlk olarak 2013 yılına yayınladığı “Başka İklimin Çiçekleri” albümünde seslendirdiği söz ve müziği İbrahim Erkal’a, düzenlemesi Sezgin Gezgin’e ait olan “Dönemem” isimli şarkının video klibini müzikseverlerle buluşturacak olan Soner Arıca’nın, klibi 4 Ekim Cuma günü YouTube kanalında yayınlanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.