Soner Arıca klibiyle yok olma tehlikesi altında olan Meke Gölü’ne dikkat çekti

Soner Arıca, söz ve müziği kendisine ait olan “Kaç Kere” isimli yeni şarkısını kliplendirdi.

Arıca’nın 73. video klibi olan “Kaç Kere” nin klibi; Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde, Konya Karapınar’da yok olma tehlikesi altında olan Meke Krater Gölü’nde çekildi.

Eski görüntüsüne kuş bakışı bakıldığında etrafını kaplayan mavi su ile bir nazar boncuğunu andıran bu nedenle “Dünyanın nazar boncuğu” diye anılan Meke Krater Gölü’nün, günümüzde etrafı kuru beyaz bir toprakla kaplı ve gölün suyu yok denecek kadar az.

YouTube video

Meke Krater Gölü yok olmasın

Çektiği kliple dikkatleri Meke Krater Gölü’nde toplamak isteyen Soner Arıca; “Hala alınabilecek önlemler varken, jeolojik bir miras olan Meke Gölü için herkes taşın altına elini koymalı” diyor.

Soner Arıca, çekimleri 3 gün süren video klibi için; Karaman’ın “Değle Ören Yeri”nde, “Binbir Kilise” bölgesinde; Mersin’in Mut ilçesinde bulunan “Alahan Manastırı” nda da kamera karşısına geçti.

Soner Arıca “Kaç Kere” single’ının klip fotoğrafları için Ufuk Eral’ın objektifine poz verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.