SON NOKTA! Cep telefonuyla sperm testi

Yo Home adlı sperm testi, erkekler için kısırlık testini akıllı telefonlara getiriyor.

Otomatik sperm analizi konusunda standart olarak kabul edilen ve 20 senedir tüketici seviyesinde sperm analiz ürünleri geliştiren Medical Electronic Systems (MES), akıllı telefon ile çalışan ve etkileşimli bir akıllı telefon uygulaması bulunan erkekler için ilk evde kısırlık testi Yo Home’u duyurdu. Yo Home, tüketicilere hareketli spermleri hem görme hem de ölçme imkanı sağlıyor. Hareketli sperm sayısı, çocuk sahibi olabilmek için en önemli verilerden birisi.

YouTube video

Uzmanlar tarafından geliştirildi

Diğer kısırlık testlerinin aksine Yo Home sadece toplam sperm miktarını ölçmekle kalmıyor; FDA onaylı, video tabanlı akıllı telefon platformu sayesinde hareketli spermleri belirleyebiliyor. Tüketiciler için uygun bir fiyat aralığında (50 Dolar) satılan ürünün yanında iki adet test seti de ücretsiz olarak veriliyor. Böylece tüketiciler zaman ve paradan tasarruf ederek, evdeki rahatını bozmadan isabetli sonuçlar elde edebiliyor. Yo Home, MES’in hastaneler ve laboratuvarlar için geliştirdiği standart sperm kalitesi testlerini üreten bilimci ve mühendis ekibi tarafından geliştirildi.

YouTube video

Tasarım odaklı yaklaşım

Yo Home, tüketicinin içinde bulunduğu durumu dikkate alan, tasarım odaklı yaklaşımın bir ürünü. Adım adım etkileşimli ekranlarla kullanıcıya yol gösteren ve bilgi verici animasyonlar sayesinde kolay ve güvenli bir test deneyimi sağlayan ürün, hiçbir kafa karışıklığına yol açmıyor. Ayrıca kullanıcıya eğlenceli bir sperm bilgi yarışması da sunan ürün, testin bekleme aşamasının da sıkıcı geçmesini engelliyor. Yo Home’un test sonuçları sadece birkaç dakika içinde, spermlerin videosu ile birlikte kullanıcıya sunuluyor. Böylece hiçbir yorumlamaya ihtiyaç duymayan sonuçlar gösterilirken, kendi spermlerinin hareketini gören kullanıcının da etkilenmesi sağlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.