Son günlerin gözde ismi Hande Erçel’den yeni dizi sürprizi

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları oyuncusu Hande Erçel Haziran ayında “Bi Yapım”yapım sirketinin üstlendiği yeni bir diziyle ekranlara döneceği açıklandı.Dizinin konusu ve yayınlanacağı kanal henüz açıklanmadı.Bi yapım Hande Erçel’in ekranlara döneceğini bu tweetle oyuncunun sevenlerine duyurdu.

hende ercel1

Hande Erçel Kimdir?

1993 yılında Bandırma ilinin Balıkesir ilçesinde dünyaya gelen Hande Erçel, Türk oyuncu ve modeldir. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde devam ettirmektedir.Şu anda Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde “Selin Yılmaz” karakterine hayat vermektedir.

Tanınması

Öncelikle 2012 yılında yapılan Miss Civilization Of Turkey yarışmasında birinci olarak kendini göstermiştir. Daha sonrasında ise asıl adını duyurduğu, kendini ispatladığı başarısını kazanmıştır. Bu başarısını ise yine 2012 yılında yapılan Miss Civilization Of World yarışmasında ikinci olarak kazanmıştır. Artık dünyaya da kendini tanıtmıştır.

Filmografisi

2014 yılında iki yapımda yer almıştır. Bunların ilki Çılgın Dersane Üniversite dizisinde yardımcı oyuncu sıfatıyla canlandırdığı Meryem karakteridir. Diğeri ise Hayat Ağacı dizisinde yine yardımcı oyuncu sıfatıyla canlandırdığı Selen karakteridir.

Hayat Ağacı dizisinde canlandırdığı Selen karakteri ile 2015 yılında düzenlenen 42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülünü almıştır.

Son olarak 2015 yılında başrol oyuncusu olarak Kanal D kanalında yayınlanan Güneşin Kızlarında Selin Yılmaz karakterini canlandırmaya başlamıştır. Bu rolüne halen daha devam etmektedir. Güneşin Kızları’nda sergilediği performans ile 2016 yılında iki ödül almıştır.

Bu ödüller; 23. İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Dizi Oyuncu ve 7. KTÜ Medya Ödülleri Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu ödülleridir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.