Son dönemin popüler mobil oyunu PUBG MOBILE güncellendi

Android ve iOS akıllı telefonlarda oynanabilen, son dönemin en popüler oyunlarından biri olan PLAYER UNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’a (PUBG Mobile) yeni özellikler eklendi.

Son dönemin popüler mobil oyunu PUBG MOBILE güncellendi. Platforma yapılan güncelleme ile yeni harita, silahlar, taşıtlar ve fazlası kullanıcılara sunuluyor.

PUBG MOBILE’ın son güncellemesi, Miramar haritasına ek olarak, oyunculara takım halinde işbirliği yaparak oynamalarını sağlayan oyun içi ve sosyal özellikleri de içeriyor. Playtforma enteger edilen yeni özellikleri şu şekilde…

Yeni Silahlar ve Araçlar: Miramar’la yeni silahlar ve araçlar geldi.

Yeni Sosyal Özellikler: Hızlı yerel takım kurma özelliği eklendi: 6 haneli kodu girerek yakındaki arkadaşlarınızla takım oluşturabilirsiniz.

Artan İyileştirme: Oyun içi seslere, tırmanmaya, paraşütle atlamaya ve özel efektlere geliştirmeler yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.