“Söktüler sanki yarımı” Kenan Doğulu’dan Beren Saat’e duygusal gönderme!

Önümüzdeki hafta 5 yıllık eşi Beren Saat ile boşanacak olan şarkıcı Kenan Doğulu sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Başarılı oyuncu Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu, 2014 yılında yurt dışında dünya evine girdi. Evlilikleri hakkında bir süredir boşanma haberleri çıkan çiftin 28 Mart’ta boşanacakları iddia edildi.

Bu haberlerden sonra herhangi bir açıklamaya yapmayan çiftin paylaşımları ise dikkat çekti. Şarkıcı Kenan Doğulu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, boşanacakları iddia edilen eşi Beren Saat’e gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

“BENİMLE KAL”

Kenan Doğulu, sosyal medyada Benimle Kal şarkısını söylerken çekilen bir videoyu paylaştı. Doğulu’nun hikayesinde paylaştığı şarkı, ‘Beren Saat’e gönderme yapıyor’ şeklinde yorumlandı.

blank

Doğulu’nun paylaştığı şarkının sözleri ise şöyle:

Sen gittin ya bir parçam gitti

Söktüler sanki yarımı

Henüz dur bile diyemeden

Topladım gözyaşlarımı

Benimle kal

Yine benimle ol yanımda kal

Şimdi kopart…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.