Sokrat St ve Şanışer’in yeni teklisi ”Tek Hayalim” yayınlandı

Müzikal kariyerinin ilk yıllarından itibaren düet projelerde sık sık yer alan Sokrat St, şimdiye kadar Emre Aydın, Deniz Tekin ve Ozbi gibi birçok farklı tarzdan müzisyen ile ortak projelere imza attı. Ara vermeden devam eden çalışmaları ve protest duruşu ile rap müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi.

YouTube video

Uzun yıllardır hem birlikte yer aldıkları sahnelerde hem de ortak projelerde dinleyicinin bir arada görmeyi sevdiği Sokrat St ve Şanışer yeni teklileri ”Tek Hayalim” ile biraraya geldi. Güncel koşulları ve kendi öz eleştirilerini ifade ettikleri ”Tek Hayalim’ in” prodüktörlüğünü Segah üstlenirken, mix&mastering Kadim Tekin imzası taşıyor. Klibin yönetmen koltuğunda Sadık Hazırcı’nın yer aldığı şarkının kapak fotoğrafı ise rap müziğin usta isimlerinden Adem Oslu tarafından çekildi.

Sokrat St & Şanışer’in yeni teklisi ‘Tek Hayalim’ Hiphoplife Pro aracılığı ile tüm dijital platformlarda yayında.

Sokrat St. & ŞANIŞER – TEK HAYALİM Künye Bilgileri;

Söz&Müzik: Sokrat St & Şanışer
Produced by Segah
Mix&Mastering: Kadim Tekin
Kapak Fotoğraf: Adem Oslu
Kapak Tasarım: Halil İbrahim Turp

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.