‘Sokağın Çocukları’nın dördüncü sezonu büyük ilgi gördü

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin özel yapımı ‘Sokağın Çocukları’nın gerilim yüklü sahnelerle başlayan dördüncü sezonu büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dördüncü sezon ilk üç bölümü yayında olan dizinin dördüncü bölümü bugün BluTV’de yayına girdi.

YouTube video

SORGULAR, İŞKENCELER, ÖLÜMLER…

Onur ve ekibi Suriye’de hayatta kalma mücadelesi verirken kendilerini kimselerin bilmediği bir hapishanede bulmalarıyla başlayan yeni sezon; adrenalin dozu yüksek sahnelerle sürüyor. ’Sokağın Çocukları’ sorgular, işkenceler ve ölümlerle dolu bu gizemli hapishanede adeta cehennemi yaşıyor.

HAPİSHANEDE SAVAŞ HAZIRLIĞI

Yayına giren dördüncü bölümde koğuşlarda herkes savaş hazırlığına başlarlar ancak savaş hazırlığı polis baskınıyla önlenir. Sami’nin işlediği cinayet planda olmadığı için Onur’la arası açılır. Aramada, cinayet silahının yapıldığı tüp bulununca Onur işkenceye çekilir.Bu sırada Demirler İŞİD kampını basar. Birleşmiş Milletler heyeti kapsamlı bir izinle hapishaneye geri gelip mahkumlarla görüşmeyi başarır. Görüşme için gönüllü olan Sami’nin anlatacakları ise herkesi şaşırtacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.