Sokağa çıkmakta fayda var! Hülya Avşar, Murat Boz’a arka çıktı

Bebek sahilinde objektiflere takılan Hülya Avşar, koronavirüs nedeniyle ‘Dışarı çıkmayın’ uyarılarına aldırış etmeden “Dışarı çıkmakta fayda var” dedi.

Hülya Avşar, Bebek sahilinde görüntülendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yetkililerin “Dışarı çıkmayın” uyarılarını dikkate almayan Avşar, “Dışarı çıkmakta fayda var” açıklamasını yaptı.

‘MURAT’IN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM’

Hülya Avşar, muhabirlere, “Bu şekilde çıkmak bana iyi geliyor. Murat Boz neden ‘dışarı çıkın’ paylaşımını siliyor anlamadım. Murat’ın sonuna kadar arkasındayım. Sokağa çıkmakta fayda var, çıkmayanda hata var. Ben yürüyüş yapmadığım zaman daha çok hasta olacağımı düşünüyorum.” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.