ŞOK! Wilma Elles’in kocası ajan mı?

Güzel oyuncu Wilma Elles, önceki akşam eşi Kerem Göğüş ile İstinye’de görüntülendi. Elles, “Kerem ailemiz ile tanıştığında ailem Kerem’in ajan olduğunu düşünmüştü” itirafında bulundu.

Yakın arkadaşlarıyla Plygon hookah’ta nargile keyfi yapan çift gazetecilerin kendilerini görüntülediğini görünce ayak üstü sohbet etti. Elles, geçtiğimiz hafta tatilden döndüğünü ve kimsenin kendilerini çekemediklerini anlattı.

Wilma Elles, “Bu yaz tatilimiz çok güzel geçti ama kimse çekemedi bizi. Aslında daha iyi çünkü bikinili görüntülenmek istemiyorum” açıklamasını yaparken eşi Kerem Göğüş için işe “Kerem ailemiz ile tanıştığında ailem Kerem’in ajan olduğunu düşünmüştü” dedi. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.