ŞOK! Ünlü rap’çi kızına her yıl bekaret kontrolü yaptırıyor!

Ünlü rap’çi katıldığı bir programda dinleyenleri şoke eden bir itirafta bulundu.

39 yaşındaki rap’çi T.I konuk olduğu Ladies Like Us adlı yayında beklenmedik bir itirafta bulundu. Gerçek adı Clifford Joseph Harris Jr. olan T.I 18 yaşındaki kızı Deyjah Harris’i her yıl doğum gününden bir gün sonra jinekoloğa götürüp bekaret kontrolü yaptırdığını açıkladı.

T.I , henüz 15 yaşında olan oğlunun cinsel olarak aktif bir hayat sürdüğünü ancak kızının ve oğlunun özel yaşamlarına yaklaşımının farklı olduğunu söyledi.

blank

Rap’çinin bu anlattıkları bazı kişiler tarafından “Bir babanın yapacağı en gereksiz şey” şeklinde nitelendirildi. T.I kızı Deyjah’ın liseyi bitirdiğini ve yüksek öğrenim hayatına başlayacağını da belirtti.

Deyjah, babasının bu sözlerine herhangi bir yanıt vermedi. Ancak genç kız geçtiğimiz mart ayında bir sosyal medya paylaşımında “Üzgünüm, erkekler benim için değil. Beni babam gibi sevebilecek bana onun gibi davranacak birini tanıyıncaya kadar bu zaman kaybı” mesajını yazmıştı. Rap’çinin bu iki çocuğu dışında üç yaşında Heiress adlı bir çocuğu daha bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.