ŞOK! Ünlü oyuncunun sattığı ürünler ‘sağlıksız’ çıktı

Hollywood’un en bilinen oyuncuları arasında yer alan Gwyneth Paltrow’un kendi markasıyla doğal bir yaşam isteyen tüketicilere yönelik sattığı ürünlerin sağlıksız olduğu çıktı.

Marvel’in Yenilmezler (Avengers) serisinde canlandırdığı Pepper Potts karakteriyle dünya çapında üne kavuşan, son olarak The Politician dizisinde Georgina Hobart’a hayat veren Gwyneth Paltrow ticarette aynı başarıyı yakalayamadı. 47 yaşındaki oyuncunun kendi markasıyla sattığı ürünler tartışma konusu oldu.

blank
Gwyneth Paltrow – Brad Pitt

“ZARARLI VE İŞE YARAMAZ”

İngiltere Ulusal Sağlık Sistemi Başkanı Simon Stevens, ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow’un sahibi olduğu doğal sağlık şirketi Goop’un zararlı ve işe yaramaz ürünler sattığını söyledi.

“TEDAVİ EDİCİ DEĞİLLER”

The Guardian’ın haberine göre; markanın sattığı pozitif enerji için ‘vampir kovucu sprey’, hormon dengesini sağlamak için ‘yeşim yumurtası’ gibi ürünlerin testlerden geçmediğini belirten Stevens, bu ürünlerin tedavi edici olmadığını öne sürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.