ŞOK! Uma Thurman: Bir kurşunu bile hak etmiyorsun

Aktris Uma Thurman, adı bir süredir taciz skandallarıyla alınan yapımcı Harvey Weinstein’ın kurbanlarından biri olduğunu açıkladı.

ABD’li oyuncu Uma Thurman, Instagram hesabından Şükran Günü’ne ilişkin bir gönderi yayımladı.
Ünlü aktris, mesajında Harvey Weinstein tarafından tacize uğradığını ima ederek, ünlü yapımcının kurbanlarıyla dayanışma içinde olduğunu belirtti.

47 yaşındaki oyuncu başrolde oynadığı ve Weinstein’ın yapımcısı olduğu Kill Bill: Volume 2 filminden bir kareyle şu notu paylaştı:

blank

“Şükran Günü’nüz kutlu olsun,

Bugün, başkalarını karşı ayakta kalmaya cesaret edenlere, sevdiğim herkese ve hayatta olduğuma şükrediyorum. Daha önce yüzüme bakıp anlayamayacağınız birkaç nedenden kızgın olduğumu söylemiştim.”

“Zamanınızı almamın önemli olduğunu düşünüyorum: adil olmak için, kesin olmak için, yani… Herkese mutlu bi Şükran Günü dilerim! (Sen ve senin tüm kötü niyetli komplocuların hariç Harvey! – Sürecin senin için acılı ve yavaş işlemesine sevindim – Tek bir kurşunu bile hak etmiyorsun!)”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.