ŞOK! ‘Terörist Madonna’ hakkında soruşturma açıldı

ABD Gizli Servisi, Washington’da gerçekleştirilen Kadınlar Yürüyüşü’nde kullandığı ‘Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı düşündüm’ diyen Madonna hakkında soruşturma açtı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Beyaz Saray’daki ilk gününde Washington’daki Kadınlar Yürüyüşü’ne katılan Madonna’nın başı, Trump destekçileri tarafından ‘terörist’ ilan edilmesine neden olan konuşması yüzünden dertte. Zira Gateway Pundit’e konuşan Gizli Servis’ten bir kaynak, Madonna hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Binlerce kadının katıldığı eylemde bir konuşma yapan Madonna, “Öfkeliyim. Evet, Beyaz Saray’ı havaya uçurmayı da düşündüm. Ancak bunun hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini biliyorum. Umutsuzluğa kapılmamalıyız. Şair W.H. Auden’ın 2. Dünya Savaşı öncesinde dediği gibi ‘Ya birbirimizi sevmeli ya da ölmeliyiz.’ Ben sevgiyi seçiyorum. Benimle misiniz?” ifadelerini kullanmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=oKhVp–feJk

‘Sözlerim çarpıtıldı’

Gelen tepkilerin ardından Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Madonna, sözlerinin çarpıtıldığını savunmuş ve “Ben şiddet yanlısı biri değilim, şiddeti teşvik etmiyorum” demişti. Madonna sözlerini şöyle sürdürmüştü:
“İnsanların konuşmamı içinden öylece çekilmiş bir ifadeyi almaktansa tamamını duyup anlaması önemli. Açıklamama sevginin devrimini başlatmak istediğimi söyleyerek başladım. Metafor kullandım ve durumlara karşı iki bakış açısı yönelttim. Biri umutlu, diğeri de bizzat hissettiğim gibi öfkeli. Ancak öfkeyle hareket etmenin hiçbir şeyi çözmeyeceğini biliyorum. Sevgiyle bir şeyleri daha iyi kılmak istiyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.