ŞOK! Tatlıtuğ çiftinin Nişantaşı’nda bulunan kafesine saldırı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatlıtuğ çiftinin Nişantaşı’nda bulunan kafesine geçtiğimiz günlerde saldırı yapıldı.

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde kafeye gelen Sinan A. mekanın önünde iddiaya göre ‘Başak nerede, onu bulun bana. Başak buraya gelecek, o gelene kadar gitmeyeceğim. Şimdi gitsem de tekrar geleceğim” diye bağırmaya başladı.

Kapılara vurmaya başlayan saldırgandan korkan kafe personeli kendilerini içeriye kilitledi ve polisi arayarak yardım istedi.

Personele hakaret ve tehditler savurduğu iddia edilen 28 yaşındaki Sinan A.’dan kafe çalışanları şikayetçi oldu. Polis merkezine götürülen saldırgan, Başak Dizer’in arkadaşıyla sevgili olduklarını ve terk edildiği için onunla konuşmaya geldiği ifadesinde bulundu.

İddiaya göre Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in Nişantaşı’nda işlettiği kafeyi basıp tehditlerde bulunan Sinan A. polis tarafından gözaltına alındı. Ayrıca Tatlıtuğ çiftinin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.