ŞOK! Tarkan, sesini kaybedeceği korkusuyla depresyona mı girdi?

Tarkan’ın, bir ses ameliyatı geçirdiği ve sesini kaybedeceği korkusuyla depresyona girdiği konuşuluyor. Tarkan’ın uzun süreden beri görünmemesi de bu söylentileri artırıyor.

Bir süre önce Pınar Dilek ile birlikte bir kız çocuğuna sahip olan Tarkan Tevetoğlu’nun, geçtiğimiz Haziran ayında tiroid nodülü nedeniyle ameliyat olduğu öğrenildi. Pop yıldızının ameliyatın ardından sıkıntılı günler geçirdiği ileri sürüldü. Megastarın Almanya’ya gittiği de gelen haberler arasında.

Yeni Asır’da yer alan habere göre Tarkan’ın, “Ya sesimi kaybedersem” korkusuyla, kontrol için gün saydığı belirtiliyor.

İstanbul’a dönüşünde hemen doktora gitmesi beklenen Megastar’ın, olumlu bir haber için büyük bir korkuyla depresyona girdiği öne sürüldü.

İstanbul’a ne zaman döneceği ve operasyonun nodülü yok edip etmediği net değil. Tarkan’ın endişesinin her geçen gün arttığı da iddialar arasında.

Tarkan’ın sosyal medyada da fotoğraf ya da yazı paylaşmaması, korkusunun büyük bir fobiye dönüştüğü yönündeki yorumları artırdı.

Eylül ayında Harbiye’yi coşturacak Megastar’ın sahne kostümleri için 100 bin TL’lik bütçe ayırması, 9 konser için orkestrasına da yaklaşık 650 bin TL ödeyecek olması çok konuşulmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.