ŞOK! Talisca’dan Caner Erkin’e uçan tekme iddiası

Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2’lik sonuçla berbaere kaldı. Mücadele sonrası Siyah Beyazlı futbolcular Caner Erkin ve Talisca’nın soyunma odasında kavga ettiği öğrenildi.

Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor’un 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Beyaz TV’nin haberine göre; Trabzonspor maçının hemen ardından Caner Erkin ile Talisca arasında söz dalaşıyla başlayan kavga daha sonra fiziksel kavgaya dönüştü ve Caner Erkin’in Talisca’ya küfretmesi üzerine Talisca, Caner Erkin’e uçan tekme attı. İkiliyi takım arkadaşları zor sakinleştirdi.
Beyaz TV muhabirinin aktardığı bilgiler şu şekilde: “Maçtan sonra Caner soyunma odasında Talisca’ya Türkçe küfürler ediyor. Bazı el hareketlerini görünce de Talisca tercümanı çağırıyor. Caner, Talisca’ya şunları demiş: ‘Sen bu takımın üzerinde oynamaya ve kendine oynamaya çalışıyorsun. Kendi istatistiklerini yükseltmeye çalışıyorsun.’ Kavgaya gelmeden önce 2-3 dakika geçiyor. Sonrasında Talisca bir anda, durduk yere uçarak Caner’e tekme atıyor. Talisca kendini kaybetti, herkes 2 futbolcuyu yatıştırmak için çabalıyor. Caner hamle yapmış ve vuramamış. 5 dakika sonra masajın oldugu odaya giriyor, 10 dakika sonra Şenol hoca tribünden aşagı indi. Hocaya söyleniyor. Hoca inanılmaz kızmış. Oyuncularla konuşma yapmış. ‘Bu takımın üzrinde oyuncular var, ben buna engel olamıyorum. Buna engel olmaya çalışacağım. Eğer yapamazsam bırakacağım’ diyor.”

CANER ERKİN YALANLADI

Soyunma odasında Talisca ile kavga yaptığı iddia edilen Caner Erkin, bu iddiaları yalanladı.

BEŞİKTAŞ JK BU HABER HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Kulübümüzden Açıklama

Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca’nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır.

Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.