ŞOK! Survivor’ın şampiyonluk videosunda dislike ve yorumlar siliniyor mu?

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven olmuştu. Cemal Can Canseven'in şampiyon olduğu anlar 'Survivor Türkiye' YouTube kanalında yayınlandı. Sosyal medyada yayınlanan videonun dislike sayısının düşürüldüğü ve bazı yorumların silindiği iddia edildi.

Survivor’da şampiyon belli oldu ancak sosyal medyadaki tartışmalar devam ediyor. Barış Murat Yağcı taraftarları tarafından Twitter’da açılan ”Operasyon Tv8buçuk” etiketi altında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Survivor 2020 final gecesine noter belgesi damga vurdu!

Survivor Türkiye YouTube kanalında ”İŞTE SURVİVOR 2020 ŞAMPİYONU!” videosuyla Cemal Can Canseven’in şampiyon olduğu anlar yayınlandı. Twitter’da videonun dislike sayısının düşürüldüğü ve bazı yorumların silindiği iddia edildi. Söz konusu iddia için ‘Operasyon Tv8buçuk’ etiketi altında Acun Medya’ya tepki gösterildi.

YouTube video

İŞTE!! İDDİA EDİLEN KONU HAKKINDA YAPILAN TEPKİLERDEN BAZILARI

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.