ŞOK! Söz dizisi final yapıyor

Ekranların fenomen dizisi ekranlara veda etmeye mi hazırlanıyor? Yerine başlayacak olan dizide kimlerin oynaması bekleniyor?

Medya kulislerinde çok ses getirecek bir iddia konuşuluyor. Söylentilere göre; Star TV’de her pazartesi akşamı büyük ilgiyle izlenen “Söz” dizisi yakında final yapacak. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Meriç Aral, Eren Vurdem, Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik ve Burak Sevinç gibi isimlerin yer aldığı dizinin sıkı takipçileri bu habere çok üzülecek!

‘Söz’ bittikten sonra yerine ‘Ah Şu Çılgın Türkler’ isimli yeni bir dizi başlayacak. Yine pazartesi akşamı ekrana gelmesi beklenen yapımın senaryo çalışmalarına başlanmış. Yönetmen koltuğunda ise, sürpriz bir isim var! Söz dizisinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın, bu projenin de yönetmeni olacak.

MURAT YILDIRIM VE İLKER KALELİ SÜRPRİZİ!

Yapım şirketinin ‘Ah Şu Çılgın Türkler’ dizisinde rol alması için Murat Yıldırım ve İlker Kaleli ile görüştükleri de söylentiler arasında! İki ünlü oyuncunun senaryoyu okuduğu ve beğenmeleri halinde teklifi kabul edebileceği öne sürüldü.

Murat Yıldırım şu sıralar ATV’de yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster” programını sunuyor. İlker Kaleli ise, en son rol aldığı dizide beklediği başarıyı yakalayamamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.