ŞOK! Sinem Kobal bebeğini mi düşürdü?

2 yıl önce Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal’ın hamile olduğu ve bebeğini düşürdüğü öne sürülmüştü. Bu iddiaları eşi İmirzalıoğlu yalanladı.

Bir süredir hamile olduğu iddia edilen Sinem Kobal’ın bebeğini düşürdüğü söyleniyordu. Kobal’ın iddiaları yalanlamasının ardından dün akşam Etiler’de görüntülenen eşi Kenan İmirzalıoğlu da çıkan haberlere “Saçma” diyerek yanıt verdi.

Kenan İmirzalıoğlu, dün akşam Etiler’de görüntülendi. Mekân çıkışı aracına doğru yönelen İmirzalıoğlu, hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi.

“HABERLER SAÇMA”

Ünlü oyuncu, eşi Sinem Kobal’ın çocuk düşürdüğü iddialarına “Haberler saçma” diyerek son noktayı koydu. Şu sıralar bir projesinin olmadığını belirten İmirzalıoğlu, “Sezonun ortasındayız, seneye inşallah” dedi.

Sinem Kobal da bu iddialara yanıt olarak “Hakkımda çıkan haber tamamen hayal ürünüdür. Böyle özel ve hassas konularda sırf dikkat çeksin diye masa başında üretilen bu haberleri duyarsız ve acımasız buluyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.